E-Maklum Untuk Kakitangan Kerajaan


SEMAKAN TUNTUTAN PERJALANAN
EMAKLUM JABATAN AKAUNTAN NEGARA MALAYSIA
HANYA PERLUKAN NO KAD PENGENALAN DAN NO AKAUN BANK YANG BERKENAAN.
ANDA BOLEH MENGETAHUI STATUS BAYARAN KEPADA ANDA

22 comments:

RIZAIFUL PHOTO-LENS said...

susah betul nak buka, asyik xdapat je, ape pasall web nie

mazlan70 said...

apaaa daa !! manyaaakk laaammmmaaa loooo !!!

Anonymous said...

Biasanya klu malam..mmg line clear..cuba lah

Saiful said...

try buka ni dulu..http://www.anm.gov.my/main.php..kemudian br buka emaklum

Anonymous said...

lamanyeeeeeeeeee ;(

Anonymous said...

Daftar pulak untuk syarikat ajak itu yg sudahnya, mangkok betul lah kerajaan ni

Anonymous said...

Sempoi......

Anonymous said...

kerajaan mmg la lembap... hanjing tol

Anonymous said...

WAT ADUAN KAT BIRO PENGADUAN AWAM LA.. DIORG TU BKN BUAT KERJA.. TIDO JE KAT ANM TU..

Anonymous said...

pasai set it memang hebat.... tapi bila nak buka dan guna terok sekali.... membazir masa dan wang bayar letrik.... kena ubah kepada minda dan kerja kelas pertama

Anonymous said...

pasai set it memang hebat.... tapi bila nak buka dan guna terok sekali.... membazir masa dan wang bayar letrik.... kena ubah kepada minda dan kerja kelas pertama

Anonymous said...

apasal lak x leh buka nie... tension betul la wb nie x pernah update ke?

Anonymous said...

ape no nk call service centre ni

Anonymous said...

masalah xboleh bukak langsung nih

Anonymous said...

bengong nak mampus tunggu x dapat2..

Anonymous said...

x dapat masuk xper.. asal elaun masuk... masyuk

Anonymous said...

Ya Allah..apasal ni baik xpyh wujudkan web ni kalu dah bminggu2 try xdpt buka.wt sakit hati je.

Anonymous said...

dah try dari minggu lepas lagi..ape kes ni tak boleh bukak..bengang..

Anonymous said...

Teruk2.. Memang x boleh buka.. Nak minta duit sendiri pun susah.. Kerajaan mmg lembam..

Anonymous said...

tak bersyukurla..asyik nak ngutuk..nak ngeji..duit nak...ntah apa2 ntah..dasar org tak bersyukur...

Anonymous said...

mmg tak boleh bukak.. skadar ada ikon. tapi tak berfugsi. bersyukur mmg bersyukur. tapi kalau semua org buat kerja takkan jadi mcm ni. nak check duit yg jadi hak kita. takkan tak boleh kot. no offense!! :D

Anonymous said...

BN bagus..! Bagus ke BN...?

Post a Comment

Pertanyaan

Nama:
Email Anda:
Pertanyaan :

Create a web form here